Zoekmachine adverteren – Volledige Google Ads voor maar €295,-

Zoekmachine adverteren

Om verhoogde naamsbekendheid en bereik van uw bedrijf te bereiken kunt u op verschillende manieren van Google Ads advertenties gebruik maken. Hierbij maken we bij Google Ads Den Haag gebruik van tekstgebaseerde zoekadvertenties, in-app mobiele advertenties en grafische display-advertenteis. Wij geven de klant graag inzicht in de resultaten en stellen hierom een rapport van de door uw website behaalde resultaten via Google Ads beschikbaar. Google is de meest gebruikte zoekmachine en hierbij is het dus belangrijk dat u als bedrijf hier zo veel mogelijk resultaat uit behaalt. Dit meten wij door midden van een pay-per-click systeem (PPC) zodat u alleen hoeft te betalen als een bezoeker op de link klikt en uw pagina bezoekt.

 

 

Google Shopping Adverteren

Als u via een webshop of in een winkel producten verkoopt kunt u veel voordeel halen uit Google Shopping Advertering. Een dergelijke campagne helpt u bij het promoten van uw aanbod en optimaliseert het bereik wat uw online marketing campagne heeft. Deze shopping advertenties voorzien de klant van de nodige informatie om en aankoop te bepalen, hierbij zien zij een foto van het product, een titel, prijs en de winkelnaam. Deze Google Ads bereiken meer resultaat door het feit dat ze meer gedetailleerd de klant van informatie voorzien. Als een klant ervoor kiest om op uw link te klikken, zal dit door deze Google Ads een weloverwogen beslissing zijn.

Display Adverteren

Door middel van Display-advertenties bieden we bij Google Ads Den Haag de mogelijkheid aan om uw advertenties te plaatsen op relevante apps en websites voor uw doelgroep. Een doelgerichte campagne is zeer effectief en zorgt voor meer naamsbekendheid en aandacht voor uw bedrijf. Via Google zijn er meer dan twee miljoen websites en 650.000 apps waarop uw advertenties getoond kunnen worden waardoor het bereik van uw advertenties gemaximaliseerd worden. De Google Ads Display Adverteren zorgt ervoor dat zodra een potentiële klant een website of app in bezoekt, de juiste boodschap voor deze klant verschijnt.

Neem contact met ons op

Bel ons!